Οι σκορπιες σκεψεις της Παρασκευης


Τι δουλειά έχει ο Ικάρντι με τον Ποκετίνο, η ΑΕΚ με τον  Μπέντο κι ο Τζαβέλλας με τον Τζέι Αρ Σμιθ; Ρωτήστε, ή μάλλον διαβάστε τις σκόρπιες σκέψεις της Παρασκευής από τον Χρήστο Βαρδάτσικο για να σας λυθούν οι απορίες!




- Πραγματικά θαυμάζω τον Ικάρντι. Και με βάση όσα βλέπω, δε μου μοιάζει για άνθρωπος που θα έπαιρνε τη γκόμενα του κολλητού του, κάτι δε μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία. Αδικαιολόγητος δε λέω, αλλά άμα τη δεις κι αυτή, κάνει μπαμ ότι μάλλον έπαιζε το ματάκι της. Τέλος πάντων, όταν τον αγόρασε η Ίντερ από τη Σαμπντόρια, οι περισσότεροι λέγαμε ότι προσπάθησε να προλάβει το ξεπέταγμα ενός παίκτη για να μην το προλάβει η Γιούβε και θα έτρωγε τα μούτρα της. Έλα όμως που και άξιος σκόρερ αποδείχτηκε και δυνατός χαρακτήρας. Του την έχουνε πέσει όλοι, δεν τον καλούν στην εθνική παρόλα όσα πετυχαίνει και δεν παραπονιέται. Τελικά δεν κάνει ο ποδοσφαιριστής τη Μύκονο αλλά η Μύκονος τον ποδοσφαιριστή.

- Της μόδας είναι αυτές τις μέρες το ξεγύμνωμα της Τότεναμ, αφού όλοι έχουν ανακαλύψει από δέκα λόγους που έχει ξεφουσκώσει, παρότι και ο Ποκετίνο το πάει σωστά και οι μεταγραφικές επιλογές των τελευταίων ετών είναι σε γενικές γραμμές πιο στοχευμένες. Εγώ πάντως θα παραμείνω βράχος. Κορυφαία ομάδα βασισμένη σε αγγλικό κορμό δε γίνεται να φτιάξεις. Γουστάρω πολύ τις ομάδες που προωθούν τους ντόπιους, αλλά Άγγλοι παίκτες της προκοπής για το κορυφαίο επίπεδο δεν υπάρχουν. Όσο καλοί και να είναι, οι άλλοι έχουν καλύτερους. Τελεία.

- Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η ικανότητα της διοίκησης της Λάτσιο να την κρατάει τόσα χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο, παρότι και παίκτες χάνει κάθε χρόνο και οι προπονητές αλλάζουν και κάθε καλοκαίρι όλοι βλέπουν ότι θα πάει χειρότερα. Το αντίθετο δηλαδή από τη Φιορεντίνα, που, παρά το εξαιρετικό ρόστερ, δε μπορεί να βρει ηρεμία και προκύπτουν από το πουθενά εσωτερικά προβλήματα. Θα είναι φαίνεται αδελφοποιημένη με την ΑΕΚ.

- Μα δε θα σταυρώσει ποτέ προπονητή ο Ολυμπιακός; Γενικά νομίζω ότι ο Μπέντο είναι ακατάλληλος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μόλις κάνει μια ισοπαλία πρέπει να κράξουμε ακόμα και τα καλά του, μήπως μας θυμηθεί κάποια στιγμή ο Μαρινάκης εν τη βασιλεία του. Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία. 

- Ότι κάποια στιγμή οι ομάδες υψηλού επιπέδου πρέπει να σταματήσουν να ανέχονται ποδοσφαιριστές τύπου Τζαβέλλα, πιστεύω είναι αυταπόδεικτο. Εκτός βέβαια αν είσαι ο Ζλάταν. Δεν γνωρίζω προφανώς τι έχει μάθει ο Ίβιτς και ήταν τόσο επιθετικός (έως προσβλητικός) και σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακουστεί και η άλλη άποψη για το περιστατικό, αλλά είναι μη σου βγει το όνομα.

- 'Οποιος είδε αυτό που έκανε ο Τζέι Αρ Σμιθ των Καβαλίερς στο παιχνίδι με τους Μπακς, όπου ξεχάστηκε στην άμυνα για να πάει να χαιρετήσει ένα φίλο του στον πάγκο των αντιπάλων, κατάλαβε μέσα σε μια μόνο φάση τι σημαίνει ΝΒΑ. Respect στην ανθρώπινη τρέλα.

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου