Νεα πορεια, νεα ταμεια


Γεια σας κυρίες και κύριοι. Στο νέο μας ξεκίνημα στο Sportsvoice24.weebly.com ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να σας πάμε... ταμείο όσο πιο συχνά γίνεται. Ξεκινάμε σήμερα με προτάσεις από το Αγγλικό, το Ιταλικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Picture
Σουόνσι-Τότεναμ
Εντός έδρας η Σουόνσι παρουσιάζεται σκληρή, δυνατή και δεν έχει καμια σχέση το πρόσωπο που δείχνει με τα εκτός έδρας ματς. Η Τότεναμ έχει θέματα τραυμάτισμων στην μεσαία γραμμή, όπως επίσης και ότι μετά το μεσοβδόμαδο ματς με την Μονακό θα υπάρχει και ο παράγοντας κούραση που θα παίξει ρόλο. Δεν θα τους χαλάσει και τους δύο μια ισοπαλία. Πλήρης κατεβαίνει η Σουόνσι. Για την ομάδα των "πετεινών" θα λείψει ο φορ Σον, αμφίβολοι είναι οι χαφ Μπενταλέμπ, Μέισον και Ντεμπελέ.

Παρί Σ.Ζ-Μάρσειγ
Ματς που πάντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον μεταξύ των δύο ομάδων και περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και γκολ. Η ομάδα του Παρισιού δεν αντιμετώπιζεί κανένα πρόβλημα. Για την ομάδα της Μασσαλίας τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Μεντί, επιστρέφει ο φορμαρισμένος εξτρέμ Αλεσαντρινί.

Παλέρμο-Ρόμα
Περιμένουμε αντίδραση από την ομάδα της Ρώμης μετά το στραπάτσο που έπαθε μεσοβδόμαδα στο Μπορίσοφ. Σε αυτό συμβάλλει η πτωτική πορεία της Παλέρμο και ότι ο προπονητής της είναι υπό διωγμόν. Εκτός για την Παλέρμο ο φορ Τζόυρτζεβιτς, ο χαφ Μπολτζόνι και ο μπακ/χαφ Μοργκανέλα. Νοκ-αούτ για την Ρόμα ο αρχηγός Τότι και οι Τζέκο, Κείτα, Ρούτιγκερ.

Αναλυτικά: 
662. Σουόνσι-Τότεναμ Χ (3,10)
688. Παρί Σ.Ζ-Μάρσειγ Οver 2,5 (1,70)
714. Παλέρμο-Ρόμα 2 (1,85)

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου