Νικήστε γιατί... χανόμαστε!

Ο Ανδρέας Ζέρβας γράφει για το αγωνιστικό... ντεμαράζ που οφείλει να κάνει η ΑΕΚ, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της.


Την ευκαιρία να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες θα έχει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αύριο κόντρα στον Πλατανιά (26/11, 19:30). Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά, «φωνές» από την διοίκηση, λύση συνεργασίας με παίκτες (Λέσκοτ) και... γκρίνια που αποτυπώνεται σε μια προβληματική εικόνα στο γήπεδο, όπως είδαμε στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Η «Ένωση» έχει μπροστά της ένα μήνα μέχρι να βγει το 2016, να επαναφέρει την αισιοδοξία στους οπαδούς της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Τα στατιστικά της σοκάρουν, όταν έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τις 17 Οκτωβρίου (2-1 τη Λάρισα) και η αμέσως προηγούμενη νίκη της να είναι ένα μήνα πίσω, 17 Σεπτέμβρη στη Βέροια(2-0). Είναι τραγικό! Μπορεί και πρέπει να κάνει μόνο νίκες στο επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Η συνέχεια είναι βατή, αν και πρέπει να τα περιμένουμε όλα, καθώς έχει εκτός έδρας αναμέτρηση (3/12) με την Κέρκυρα, στις 10/12 υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ στις 19/12 φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα δώσει το εξ’ αναβολής ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Αν δεν είχαν γίνει... τα απίστευτα με τον Ατρόμητο, που πήρε από το πουθενά ισοπαλία στο ΟΑΚΑ , ίσως να μην μιλούσαμε τώρα για αγωνιστικό... ντεμαράζ και νίκη ψυχολογίας, αφού η ομάδα θα νικούσε κάνοντας μάλιστα το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Όμως με υποθέσεις βαθμούς δεν παίρνεις. Το σίγουρο είναι πως η εικόνα της ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (για το πρωτάθλημα) πείθει πως ο Ζοζέ Μοράις δουλεύει σωστά. Απλά πρέπει να έρθει η νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία, θα επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια και φυσικά θα φέρει βαθμούς.
Φυσικά σε όλο αυτό για ακόμα μια φορά πρέπει να συμβάλει ο κόσμος και να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, η κατάσταση αλλάζει, απλά πρέπει να ξεκινήσει από το Σάββατο...
Πηγή: sportotal.gr

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου