Σημαντικα ματς σε Μεξικο και Κοστα Ρικα

Η Παραγουάη μας στέρησε το 4/4 το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς οι υπόλοιπες προτάσεις μας πέρασαν σχετικά εύκολα. Δεν πτοούμαστε, όμως, καθώς το κουπόνι του τριημέρου είναι γεμάτο, με πολλά και καλά ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.


Ουν. Κατόλικα – Ουατσιπάτο

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Χιλής, όπου η Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα υποδέχεται την Ουατσιπάτο. Οι γηπεδούχοι και περσινοί πρωταθλητές του Κλαουσούρα αντιμετωπίζουν φέτος πολλά προβλήματα και μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με μόλις εννέα βαθμούς. Την ίδια βαθμολογική συγκομιδή μετρούν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι, ωστόσο, προέρχονται από το εντυπωσιακό 4-1 απέναντι στην Κομπρεσάλ. Η απόδοση του goal/goal είναι, ανεξήγητα, μεγαλύτερη από αυτή του Over. Η Κατόλικα δέχεται πολύ εύκολα γκολ, ακόμα και στην έδρα της. Καλή επιλογή το αμφίσκορο.

Μοντερέι – Κλαμπ Αμέρικα

Μεταφερόμαστε στο Μεξικό, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη του Μοντερέι, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Κλαμπ Αμέρικα. Οι γηπεδούχοι, περσινοί φιναλίστ του Κλαουσούρα, βρίσκονται σε δυσμενή θέση, καθώς απέχουν δύο βαθμούς από την οκτάδα και την είσοδό τους στην λιγκίγια. Προέρχονται από ήττα σοκ από την Άτλας και είναι αναγκασμένοι να χτυπήσουν το ματς. Απέναντί τους είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ττου τίτλου, η Κλαμπ Αμέρικα, η οποία, ωστόσο αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Τα πολλά γκολ έχουν τύχη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αλαχουλένσε – Χερεντιάνο

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κόστα Ρίκα περιλαμβάνει ντέρμπι. Η Αλαχουλένσε υποδέχεται την πρωταθλήτρια Χερεντιάνο, σε ένα ματς το οποίο θυμίζει...τελικό. Μαζί με την Ντεπορτίβο Σαπρίσα, οι δύο αντίπαλοι αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, έχοντας μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Χερεντιάνο συνηθίζει να ανοίγει πολύ τα παιχνίδια της φέτος, έχει σκοράρει στα δώδεκα από τα δεκατρία ματς που έχει δώσει και μάλιστα στα εννέα έχει δεκτεί γκολ. Πολύ δύσκολο να μην δεχτεί από την Αλαχουλένσε. Θα πάω στην επιλογή του goal/goal.

Νασιονάλ Ασουνσιόν – Σέρο Πορτένιο

Ολοκληρώνουμε με το πρωτάθλημα της Παραγουάης και το ματς της Νασιοναλ με την Σέρο Πορτένιο, το οποίο διεξάγεται ξημερώματα Δευτέρας στο Ασουνσιόν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μετρούν τέσσερα ματς αήττητοι (3 νίκες, 1 ισοπαλία)  και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Στον αντίποδα, η Πορτένιο, θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς προέρχεται από την φανταστική ανατροπή, με 4-1 επί της Σάντα Φε, για το Κόπα Σουνταμερικάνα (0-2 το πρώτο ματς). Σε εξαιρετικές αποδόσεις συναντάμε το Over. 

Αναλυτικά οι επιλογές μας:

Ουν Κατόλικα – Ουατσιπάτο G/G (1.62)
Μοντερέι – Κλαμπ Αμέρικα G/G+over (1.75)
Aλαχουλένσε – Χερεντιάνο G/G (1.75)
Νασιονάλ Ασουνσιόν – Σέρο Πορτένιο over (1.95)

Πέτρος Τσίγκλας

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου