Οι προτασεις του Σαββατοκυριακου

Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου είναι αρκετά... πλούσιο, και οι Δαβίδ Πάλλης και Πέτρος Τσίγκλας είναι έτοιμοι να σας στείλουν, για μία ακόμη φορά, στο ταμείο για μεγάλα κέρδη.


Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Αυτό το «σουκού» θα ασχοληθούμε με τον δεύτερο επαναληπτικό  για τα πλέι-οφ της Championship, τον αγώνα ανάμεσα Έλτσε και Βαγιαδολίδ και ένα ματς Εθνικών ομάδων.

Μπάρνσλεϊ-Μίλγουολ


Σε καμία περίπτωση, δεν θα υποτιμήσουμε τον ενθουσιασμό, ούτε την τρομερή άνοδο της Μπάρνσλεϊ από τον Φεβρουάριο και μετά, αυτά άλλωστε είναι τα δυνατά της ατού. Όμως είναι από τις περιπέτειες εκείνες που ενδεχομένως θα μετρήσει η πλάστιγγα, η εμπειρία και το κλικ παραπάνω σε ποιότητα που έχει επιδείξει η Μίλγουολ, κυρίως σε θέσεις κλειδιά.


Για την γηπεδούχο ομάδα αμφίβολοι θα είναι οι φουλ μπακ Μπρι, Σμιθ και ο εξτρέμ Γουάτκινς. Για την Μίλγουολ αμφίβολος είναι ο σέντερ μπακ Γουέμπστερ. Εκτός ο δεξιός μπακ Ρομέο.


Έλτσε-Βαγιαδολίδ


Η Έλτσε στην ουσία έχει παρατήσει την προσπάθεια για τα πλέι οφ ύστερα από τις δύο συνεχόμενες ήττες, η Βαγιαδολίδ θέλει έναν βαθμό για να δέσει την παραμονή και λόγω ειδικών συνθηκών του ματς, παρά το κακό της πρόσωπο, μπορεί να το πάρει.


Για την Έλτσε τιμωρημένος ο βασικός μεσοαμυντικός/αρχηγός Λόλο, επιστρέφει ο βασικός στόπερ Αρμάντο και ο βασικός μέσος Ίλιε. Για την φιλοξενούμενη ομάδα αμφίβολος ο συνήθης βασικός μπακ/χαφ Μοχίκα.


Ελβετία-Βέλγιο


Η Ελβετία δείχνει αρκετά ανέτοιμη και φαίνεται ότι ο κόουτς της χώρας θα ψάχνει αρκετά. Το Βέλγιο από την άλλη έχει απουσίες πολλές στην άμυνα και ο Βίλμοτς καταφεύγει σε πειράματα. Σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


Εκτός για την Ελβετία ο αρχηγός Ινλέρ, ο φορ Ντρμιτς. Αμφίβολοι ο στόπερ Σεντέρος, Σαρ. Για την ομάδα του Βελγίου εκτός έχουν τεθεί οι στόπερ Κομπανί, Ένχελς. Λογικά δεν θα προλάβουν ο στόπερ Λομπαράτς και ο μπακ Μεουνιέ. Εκτός οι στόπερ/μπακ Μπογιάτα και Ντενάγιερ, ο εξτρέμ Καράσκο και ο χαφ Ναϊγκολάν.


Αναλυτικά οι προτάσεις

Μπάρνσλεϊ-Μίλγουολ 2 (2,55)
Έλτσε-Βαγιαδολίδ Χ (3,15)
Ελβετία-Βέλγιο G/G (1,75)


Δαβίδ Πάλλης




Αρκετές είναι οι επιλογές και από την πλευρά μας, με το ντέρμπι της Νορβηγίας ανάμεσα σε Μόλντε Ρόζενμποργκ και Μόλντε να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Ρόζενμποργκ – Μόλντε


Ντέρμπι πρωτοπόρων περιλαμβάνει το μενού, στην 13η αγωνιστική, το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Η κάτοχος του τίτλου, Ρόζενμποργκ, υποδέχεται την Μόλντε και με νίκη θα αυξήσει την διαφορά της στους οκτώ βαθμούς. Το απόλυτο μετρούν οι γηπεδούχοι στην έδρα τους (έξι στα έξι), ενώ η Μόλντε δυσκολεύεται μακριά από το «σπίτι» της, καθώς έχει μόλις δύο νίκες σε έξι παιχνίδια. Με δεδομένο, λοιπόν,ότι δεν τα κατάφερει απέναντι σε χειρότερους αντιπάλους, δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Τρόντχαϊμ.


Νόρκεπινγκ – Ελφσμποργκ


Στην Σουηδία, η πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ υποδέχεται την Έλφσμποργκ, στην 12η  αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούν οι γηπεδούχοι στο «Nya Parken», σκοράροντας μάλιστα, σε όλα, πάνω από τρία γκολ. Η Έλφσμποργκ αποτελεί ένα από τα δυνατά σύνολα της χώρας, ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας των δύο μονομάχων είναι μεγάλη.  Ακόμα και ο βαθμός φαντάζει μια εξαιρετικά δύσβατη αποστολή για τους φιλοξενούμενους. Θα στηρίξουμε τους πρωταθλητές, σε συνδυασμό με το over.


Πενιαρόλ – Πλάζα Κολόνια


Βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, στην Ουρουγουάη, με την πρωτοπόρο, στην ειδική βαθμολογία, Πενιαρόλ να υποδέχεται την Πλάζα Κολόνια. Οι γηπεδούχοι, με νίκη θα βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο, ωστόσο δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, λόγω της αστάθειάς που επιδικνύουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Πλάζα Κολόνια εντυπωσιάζει στο Κλαουσούρα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από την ομάδα του Ντιέγκο Φορλάν, ενώ, ταυτόχρονα, έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών του πρωταθλήματος, εκτός έδρας. Επιλογή μας το goal/goal.

Μοντερέι – Πατσούκα


Η Μοντερέι υποδέχεται την Πατσούκα στον δεύτερο τελικό για το Κλαουσούρα στο Μεξικό. Η ομάδα του Φράνκο Χάρα επικράτησε των «ραγιάδος» με 1-0 στην έδρας της, με τον ίδιο, μάλιστα, να είναι «χρυσός» σκόρερ. Τα δεδομένα, ωστόσο, στην πόλη του Μοντερέι, είναι διαφορετικά. Οι γηπεδούχοι, με την βοήθεια των φιλάθλων τους, αναμένεται να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι, είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους και θα κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν την ευκαιρία που τους δίνεται να στεφθούν πρωταθλητές. Δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από τον άσο, ενώ μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε και πολλά γκολ.


Αναλυτικά οι προτάσεις μας:Ρόζενμποργκ – Μόλντε άσος (1.67)
Νόρκεπινγκ – Έλφσμποργκ άσος + over (2.38)
Πενιαρόλ – Πλάζα Κολόνια goal/goal (1.75)
Μοντερέι – Πατσούκα άσος + over (2.75)


Πέτρος Τσίγκλας

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου