Στα διεθνη ειναι τα κερδη

Ημέρα διεθνών φιλικών και προκριματικών η σημερινή και ο Δαβίδ Πάλλης προτείνει την γνωστή τριάδα προγνωστικών του για το Mix This.


Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Πετύχαμε το απόλυτο την προηγούμενη φορά, με την ίδια φόρα ελπίζουμε να συνεχίζουμε και σήμερα στο ίδιο μοτίβο. Σήμερα θα ασχοληθούμε, αφού έχουμε διακοπή με ένα ματς από τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου της Ν.Αμερικής και 2 ματς που αφορούν διεθνή φιλικά στις Ευρωπαϊκές χώρες.


Νίκη για τους αδικοχαμένους





Κλίμα συσπείρωσης μετά τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία, οι παίκτες του Τέριμ νιώθουν το βάρος να αφιερώσουν μια νίκη στις αδικοχαμένες ψυχές. Μισή ομάδα χωρίς «Ίμπρα» η Σουηδία. Αμφίβολος για την Τουρκία ο γκολκίπερ Κιβράκ,ο στόπερ Αζίζ και ο φορ Μπουράκ Γιλμάζ. Θα λείψει ο Ιμπραίμοβιτς για λόγους ξεκούρασης για την Σουηδία.


2209 Τουρκία-Σουηδία 1 (1,77)


Διπλό γιατί είναι πλήρης!





Σε φάση αναδιοργάνωσης η Ολλανδία δεν είναι έτοιμη για ένα τόσο δύσκολο ματς, ενώ αντιμετωπίζει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Θα λείψουν για τους Ολλανδούς οι αμυντικοί Τετέ, Κονγκολό, Ρίντεβαλντ, Πίτερς, Γιάνμαατ, Φλάαρ. Εκτός ο χαφ Πρόπερ, ο εξτρέμ Λοκάντια και οι Ντοστ, Ρόμπεν. Χωρίς απουσίες θα κατέβουν στο ματς οι Γάλλοι.

2274 Ολλανδία-Γαλλία 2 (1,93)


Ευκαιρία για πολλά γκολ





Ντεμπούτο Πίτσι στην Χιλή και υπάρχει κίνητρο για κάτι καλό. Επιθετικόγενης τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό στην νοοτροπία της ομάδας. Πάμε σε σενάριο ανοιχτού παιχνιδιού. Η Αργεντινή χρειάζεται πόντους και το κίνητρο επίσης είναι μεγάλο. Επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Κομπλέ κατεβαίνουν οι Χιλιάνοι στο ματς. Νοκ-αουτ για την Αργεντινή ο Παστόρε,όπως και ο εξτρέμ Γκαίταν. Αμφίβολοι ο Ντιμπάλα και ο στόπερ Μουσάκιο.

2215 Χιλή-Αργεντινή  G/G (1,80)


Συνοπτικά οι προτάσεις:

2209 Τουρκία-Σουηδία 1 (1,77)
2274 Ολλανδία-Γαλλία 2 (1,93)
2215 Χιλή-Αργεντινή  G/G (1,80)







Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου