Η φαρμα των ζωων 2015/16 - Part II

Ο Βασίλης Καραμπούλας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της σύντομης επισκόπησής του στα έργα και τις ημέρες του Σύριζα, από την πρώτη του εκλογή έως και σήμερα.


ΝΑΙ Ή ΌΧΙ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον αναγνώστη – ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει ξεχάσει – πως ο Αλέξης χόρεψε τον λαό με το ψευδο-δημοψήφισμα ‘Ναι η όχι’ τον Ιούλιο του 2015, και στη συνέχεια έβαλε τον λαό να χορεύει για την υποτιθέμενη νίκη του, παρά μονάχα για να αντιστρέψει το 61,63 % του Όχι, στο 38,7 % του Ναι ! Ο εξαπατημένος λαός γελοιοποιούνταν χορεύοντας στο Σύνταγμα, ενώ από πίσω του στηνόταν το μεγαλύτερο παιχνίδι εις βάρος του. Γιατί, όπως είπαμε, όποτε ο Τσίπρας πουλάει μαγκιά, την πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Ακολούθησε  νέο μνημόνιο Νο 3, με σαρωτικές και δυσβάστακτες αλλαγές για την ελληνική οικονομία. Κοστολόγιο: η παλαιά ‘απεχθής’  πρόταση Χαρδούβελη, που παρέδιδε  «και την τελευταία ρανίδα της χώρας στους δανειστές», υψηλά πολλαπλασιασμένη !!! Αλητεία; Εξαπάτηση; Koροιδία; Ναι. Εις βάρος των Ελλήνων όμως, και όχι των δανειστών που θα παίζαμε τους ζουρνάδες και υποτίθεται ότι θα χόρευαν…


Στις 7 Σεπ 2015, με τον γνωστό ψευτομαγκίστικο/ψευτοεξυπνακίστικο τρόπο του, τον τρόπο ενός κοινού φλώρου που πουλάει πνεύμα εις βάρος των άλλων, ο καταραμένος Αλέξης δηλώνει στην ΕΡΤ «έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;;;» Aυτή η δήλωση θα γίνει λαβή για τον κακό γείτονα μας Τούρκο, που στρατηγικά θα υπονομεύσει την εθνική μας ασφάλεια και τακτικά θα μας ‘βυθίσει’ με περισσότερους λαθρομετανάστες, κυρίως (και αληθινούς, qua πρόσφυγες λιγότερο). Με αυτόν τον ψευτομαγκίστικο τρόπο του λοιπόν, είχε ειρωνευτεί και φοιτητή όταν τον ρώτησε για κίνδυνο capital controls, σε live εκπομπή (enikos.gr): «’Κόψαν τη ρευστότητα στις Κυπριακές τράπεζες, την κόψανε; Απειλήσανε.. την κόψανε; Την κόψανε έστω και για.. για μισή ώρα την ρευστότητα;

Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο σε καμία χώρα της Ευρώπης, γιατί την επόμενη μέρα θα καταρρεύσει το Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Και το κόστος από μία τέτοια εξέλιξη θα είναι δυσβάσταχτο γι’ αυτούς που σήμερα μας εκβιάζουν.» Θα ήταν ασφαλές λοιπόν να συμπεράνουμε πως όποτε ο Τσίπρας ειρωνεύεται, την ειρωνεία του αυτή θα την πληρώσουμε πικρά εμείς. Βέβαια αυτό το ξανάπαμε, αλλά ας σημειώσουμε πως ορισμένες φορές, και με τον λάθος τόνο, στο λάθος χρόνο, και σε ακατάλληλο ζήτημα, και η ειρωνεία μια μέθοδος τζάμπα μαγκιάς είναι  πάλι ..


ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναβγαίνει στις εκλογές 21 Σεπτεμβρίου 2015. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί την προπαγάνδα ως βασικό μέσο επανεκλογής, κορόιδεψε ξανά τον απλό και δυστυχώς αμόρφωτο και φυγόπονο λαό, περνώντας του την εντύπωση πως κοντράρει το σύστημα μέσα από αυτήν την σκληρή ‘μάχη’, αλλά και εξασφαλίζοντας στους (ακορόιδευτους) κρατικοδίαιτους την θεσούλα τους, εις βάρος πάλι του συνόλου. Εδώ όμως ο απλός λαός έχει σοβαρή ευθύνη για την επανεκλογή του. Όπως θα επιπλήξει στην πορεία στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πολίτη, live on tv, «συγγνώμη, αυτά τα υποσχεθήκαμε στις πρώτες εκλογές, στις δεύτερες εκλογές σας υποσχεθήκαμε τίποτα (;), τότε γιατί φωνάζετε;» Μα και ο Τσίπρας (και η οργάνωση του) έχει ταλέντο στο να λαοπλανεί και να εξαπατά, όπως ο αρχαίος συγγενής του Αλκιβιάδης, που δεν δίστασε να καταστρέψει την Αθήνα όσες φορές μπορούσε, για το ιδιωτικό συμφέρον και καπρίτσιο του.

[Θα ήταν πρακτικά ευφάνταστο να αλληλοσυσχετίσουμε σε αυτό το σημείο, (και ίσως οφείλαμε να το είχαμε κάνει νωρίτερα, ή ίσως οφείλαμε να το κάνουμε αργότερα) μία πλευρά της υπερπολύπλοκης Συριζαϊκής πραγματικότητας, με ένα άλλο έργο, αυτή τη φορά ιστορικό, του Θουκυδίδη: «Πελοποννησιακός Πόλεμος». Η περσόνα του Τσίπρα, όπως είπαμε, ταιριάζει απόλυτα στον Αλκιβιάδη, που πούλησε τη γενέτειρα του, Αθήνα (!), την Σπάρτη (!!) και την Περσία (!!!), προσπαθώντας να προωθήσει τα ιδιωτικά του συμφέροντα: να είναι αρχηγός. Και ο πανούργος Ερντογάν όμως θα μπορούσε να παραλληλιστεί κάλλιστα με τον Σπαρτιάτη Ναύαρχο Λύσανδρο, που στρατηγικότατα απορροφούσε όλους τους Αθηναίους στρατιώτες και πολίτες από τους πολιορκημένους νήσους της Δηλιακής Συμμαχίας, και τους αποβίβαζε, με σπαρτιατικά ναύλα …στην επίσης πολιορκημένη κηδεμόνα της συμμαχίας, Αθήνα, με σκοπό να την λιμοκτονήσει, ως προς την επισπευσμένη παράδοση της].

FROM THE RUSSIAN ‘BLACK DOLPHIN’ TO THE GREEK KINDERGARTEN


Την 16η Απριλίου 2015 ψηφίζεται ο Νόμος  4322/2015, ή αλλιώς Νόμος Παρασκευόπουλου. Μέχρι τις 1η Δεκεμβρίου 2015, αποφυλακίζονται σχεδόν 2.000 κρατούμενοι, για να φτάσουν στην πορεία τους 3.000! Σκοπός αυτού του εγκληματικού, όπως θα αποδειχτεί στην πορεία, νόμου, ήταν να περικοπεί το budget του σωφρονιστικού συστήματος, και να  αποσυμφoρηθούν τα καταστήματα κράτησης. Η ουσία ήταν πως όσοι κρατούμενοι έχουν καταδικαστεί μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξης αποφυλακίζονται εάν έχουν εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής τους και μάλιστα με οποιονδήποτε τρόπο!

Ο Νόμος επίσης έδειχνε επιείκεια σε όσους κρατούμενους αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, ανήλικους και αλλοδαπούς εγκληματίες. Το υπουργείο Δικαιοσύνης κράτησε πως  η πλειονότητα των αποφυλακισθέντων ήταν μικροπαραβάτες με ποινές μέχρι 3 χρόνια, αλλά πολιτική θύελλα ξέσπασε μετά τη διαρροή πληροφοριών που μιλούσαν για νωρίτερες αποφυλακίσεις βαρυποινιτών -άλλωστε ο νόμος δίνει, χωρίς παρεκκλίσεις τέτοιο δικαίωμα. Θεωρητικά ο Νόμος «Απετέλεσε μια εξαιρετική νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι πιο προοδευτικός από τα διεθνή και τα ευρωπαϊκά πλαίσια και οδήγησε σε δραστική μείωση του αριθμού των κρατουμένων», όπως δήλωσε νομικός συνεργάτης του Υπουργού. Όμως στην πορεία η ίδια η ΕΛΑΣ διαμαρτυρήθηκε σφοδρότατα, καθώς κατήγγειλε πως άνοιξαν οι πόρτες της φυλακής νωρίτερα για βαρυποινίτες κακοποιούς με βαριά εγκληματική συμπεριφορά, ιδιαίτερα βίαιους, και αμετανόητους, όπου το έγκλημα αποτελεί βασικό στοιχείο της συμπεριφοράς τους και του χαρακτήρα τους,  και μέλη συμμοριών με δομημένα εγκληματικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των μάχιμων αστυνομικών που αναγκάζονται να συλλαμβάνουν ξανά και ξανά τους ίδιους κακοποιούς, οι οποίοι αποφυλακίζονται και επιστρέφουν αμέσως στην ενεργό δράση.  Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν αυτή  του 50χρονου Έλληνα ‘Εσκομπάρ’ που είχε συλληφθεί για 5,5 τόνους ηρωίνης και 38χρονου Γεωργιανού που όταν αποφυλακίστηκε σκότωσε τον 27χρονο κοσμηματοπώλη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.  «Οι αποφυλακίσεις χιλιάδων κρατουμένων για οικονομικά εγκλήματα ή για ήσσονος σημασίας εγκλήματα, δεν μπορεί να ακυρωθεί από τις δύο ή τρεις μεμονωμένες περιπτώσεις που επικαλούνται» βιάστηκαν να προσθέσουν οι νομικοί ακόλουθοι του Υπουργού.

Αύγουστος 2015 και η Ελληνική κοινωνία σοκάρεται με την  δολοφονία του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα. Πολιτική θύελλα ξεσπά μετά από διαρροές της ΕΛΑΣ σύμφωνα με τις οποίες δύο από τους Γεωργιανούς, ο 30χρονος Ιγκόρ Τσακμάζοφ και ο 34χρονος Ιρακλί Κατζάτζεφ, οι οποίοι και εν τέλει επανασυνελήφθησαν, αποφυλακίστηκαν τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου!!! Οι δυο τους είχαν φυλακιστεί για σωρεία ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων και συνελήφθησαν έχοντας το χαρτί της αποφυλάκισής τους στην τσέπη.

Απόλυτα συνειδητά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Πανεπιστημιακός Καθηγητής της Θεσσαλονίκης  προσπάθησε με λεκτικά παιγνίδια να αποποιηθεί την ευθύνη και να βαφτίσει της πληροφορίες της ΕΛΑΣ ως ‘μυθεύματα’. Παραμένει λοιπόν αξιοπερίεργο πώς αυτοί οι άνθρωποι αποφυλακίστηκαν και πριν καν συμπληρωθεί μήνας επανασυνελήφθησαν για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα! Εκτός από τους δύο και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές, κανείς τους δεν είχε εργασία και μόνιμη κατοικία, ενώ οι πληροφορίες της Αστυνομίας πιθανολόγησαν ότι μετά την Ύδρα θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση και στα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού, τον Πόρο και τις Σπέτσες. Λυμαίνοντας ελληνικές περιουσίες, και βασανίζοντας, κακοποιώντας και σκοτώνοντας ελληνικά υποκείμενα. Tragical, dramatic, outrageous and macabre, altogether… Με βάση τον αρχαιότατο κώδικα του Χαμουραμπί στην Μεσοποταμία, ένας μηχανικός ενός σπιτιού που έπεφτε, τιμωρούταν με θάνατο, αν κάποιος μέσα στο σπίτι σκοτωνόταν. Σε αυτήν την περίπτωση του αδικοχαμένου εστιάτορα, ο Υπουργός τι όφειλε να πάθει;


Εκεί που η Ρωσία, για να αφήσουμε την αρχαιότητα και να επανέλθουμε στο σήμερα, για ειδεχθείς και κατά συρροήν εγκληματίες, λειτουργεί την φυλακή υψίστης ασφαλείας Black Dolphin, μέτρα ασφαλείας της οποίας απεικονίζονται παραπάνω, ο ανίκανος Υπουργός Παρασκευόπουλος,  με το που ανέλαβε τα υπουργικά του καθήκοντα, κατάργησε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, και μετά έβγαλε όλους τους χειρότερους όξω !!! [Και είναι ήδη γνωστό, στους χώρους του πρώην-σοβιετικού υποκόσμου, πως η Ελλάδα αποτελεί ‘σωφρονιστικό παράδεισο’ των εγκληματιών, εν σχέση με την σημερινή Ρωσία, εξού και η ‘μεταναστευτική εγκληματικότητα’.]

Βέβαια ο ίδιος ο Παρασκευόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να στοχοποιηθεί, μιας και απολαμβάνει την πολυτέλεια υψηλής αστυνομικής και πιθανότατα ιδιωτικής φύλαξης, ως υπουργός. Έτσι, εκ του ασφαλούς, όπως και ο πρωθυπουργός του, πουλάει και αυτός την τζάμπα μαγκιά του και εξυπνακισμό του, δηλώνοντας: “Υπενθυμίζεται πάντως το αυτονόητο, ότι για όλες τις πρόσκαιρες ποινές εγκλεισμού φθάνει κάποτε η ώρα της απόλυσης και ότι μια επιμήκυνση του χρόνου κράτησης συνήθως δεν μειώνει τα ποσοστά υποτροπής στο έγκλημα. Ίσα ίσα καθιστά την κοινωνική επανένταξη δυσκολότερη και επομένως τη δευτερογενή εγκληματικότητα πιθανότερη». Θεωρητικές βλακείες τουτέστιν, ενός αποστειρωμένου φλώρου.

18/03/2016, αποφυλακίζεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, λόγω παρέλευσης του ανώτατου επιτρεπτού, σύμφωνα με το νόμο, ορίου προσωρινής κράτησης! Δυόμιση χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 34χρονου αριστερού μουσικού, στο Κερατσίνι, ο πίθηκος Ρουπακιάς θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου εκδοθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας !!!! Ο προδότης προς τα καθήκοντα του Υπουργός Δικαιοσύνης (μιας και βασικό μέλημα του Υπουργού Δικαιοσύνης, είναι … να αποδίδει Δικαιοσύνη) δήλωσε στο Μega: «Καταρχήν έχουμε ένα γενικό πρόβλημα βραδύτητας της ελληνικής Δικαιοσύνης, ίσως είναι το κυριότερο πρόβλημά της. Έχουν σωρευτεί πολλές υποθέσεις από παλιές καθυστερήσεις με ένα φορτίο σημαντικό και κάποιες από όλες τις υποθέσεις είναι πολύ πιο σημαντικές από τις άλλες λόγω κοινωνικής βαρύτητας, ακόμη και πολιτικής βαρύτητας, όπως είναι η συγκεκριμένη υπόθεση».

«Θα ήμουν σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση και, ότι θα μπορούσα να πω θα ήταν ανθρώπινο και όχι σχετικό με τη δίκη», απάντησε ο υπουργός στο ερώτημα τι θα έλεγε στη μητέρα του Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά. Θα μπορούσε να δηλώσει ένα απλό «στ’ @ρχίδι@ μου», για να σώσει τις κουβέντες του ο Παρασκευόπουλος, όμως αποδεικνύεται κατ’ εξακολούθηση πως η έκφραση αυτή για το κόμμα του, που τυγχάνει ευρείας χρήσεως, τείνει πάντοτε να αποφεύγεται και να υποκαθίσταται , και να διανθίζεται, με ένα σωρό ψευτο-λόγιες, ψευτο-θεωρητικές και ψευτο-τεχνοκρατικές, περίτεχνες δηλώσεις.

O Υπουργός, τέλος πάντων, συνέχισε τις υποκριτικές δικαιολογίες του: «Δεν έχουμε μεγάλες αίθουσες για τη διεξαγωγή δικών με πολλούς κατηγορουμένους, πολλούς μάρτυρες, δικηγόρους κ.λπ. Αυτό μειώνει τη δυνατότητα των μεγάλων υποθέσεων να προχωρούν γρήγορα γιατί κάθε φορά που φτάνουμε στην ημέρα της δίκης και δεν αρκεί βέβαια μια μέρα για να περατωθεί αυτή με τόσους μάρτυρες, η επόμενη δικάσιμος δεν μπορεί να είναι την επόμενη μέρα επειδή οι δίκες εναλλάσσονται στην ίδια αίθουσα καθώς οι αίθουσες δεν επαρκούν». H τραγική μητέρα του αδικοχαμένου γιου αρκείται σε μια λακωνική δήλωση: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε».

Ένα χρόνο πριν, στις 18 Μαρτίου 2015, ο Υπουργός αποφασίζει να δώσει γροθιά στο κατεστημένο και να αποδώσει Δικαιοσύνη στον ….Σάββα Ξηρό, τον τρομοκράτη εκ πεποιθήσεως της 17 Νοέμβρη. Ο πολυτραυματίας και καταδικασμένος σε πολλές φορές ισόβια δεσμά, Σάββας Ξηρός μπορoύσε να υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις που ορίζουν αποφυλάκιση για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας με υψηλά ποσοστά αναπηρίας. Σκληρό τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση να μην ολοκληρώσει τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου που θα επέτρεπε στον Σάββα Ξηρό να εκτίσει κατ' οίκον το υπόλοιπο της ποινής του, απέστειλε με δήλωσή του ο Αμερικανός πρέσβης David Pearce: «Είναι βίαιοι τρομοκράτες και ανήκουν στη φυλακή, όχι στην ασφάλεια του σπιτιού τους…

Έχουμε μεγαλύτερη έγνοια από τις ΗΠΑ για την τρομοκρατία… Επαναλαμβάνω το συμπέρασμα, οι καταδικασμένοι τρομοκράτες και άλλοι εγκληματίες που έχουν καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους όπως έχει αποφασιστεί από την ελληνική δικαιοσύνη… Αν ο Σάββας Ξηρός -ή κάποιος άλλος με το αίμα Αμερικανών διπλωματών και των μελών της αποστολής των ΗΠΑ στα χέρια του- φύγει από τη φυλακή, τότε θα πρόκειται για ξεκάθαρα μία μη φιλική πράξη».

Τελικά ο Σ. Ξηρός απεδείχθη χιουμορίστας και κατά κάποιον τρόπο σκληρός με τον εαυτό του. Αρνήθηκε, για πραγματικά αστείους λόγους να φορέσει το ‘βραχιολάκι’ περιορισμού κατ’ οίκον, και ο ‘σκληρός΄ επίσης Υπουργός αποφάσισε πως «χωρίς βραχιολάκι κανείς δεν αποφυλακίζεται» !!!! Ας μην είχε τραβήξει τα γκέμια η Αμερική και σου ‘λεγα εγώ.. Τελικά στις 29.7.2015 αποφυλακίστηκε ο (κατά πολλούς) ‘φτερωτός γιατρός’, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για υπεξαίρεση ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του  δήμου! Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, ενώ σε δεύτερο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση. Εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου όμως, ο Παπαγεωργόπουλος έμεινε  στη φυλακή μοναχά 29 μήνες (2,5 έτη), και voila… απελευθερώθηκε!

Καρδιολογικά προβλήματα. Αναπηρία μεγαλύτερη του 67%. Ίσως βέβαια και να μην χρειαζόταν καθόλου αυτό το παράδειγμα, για να ισχυριστούμε πως επί ΣΥΡΙΖΑ ο ξεπεσμός και η στρέβλωση του Νόμου αγγίζουν βαθμό αηδίας, και η Δικαιοσύνη κατάντησε  πέρα από τυφλή, και μουγκή, και κουλή, και κουτσή και μ@λ@κισμένη ! Ο χαμογελαστός τέως δήμαρχος, κατά την απόλυση του από την φυλακή δηλώνει: «Με αδίκησαν όσο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αδικηθεί. Παρέμεινα στη φυλακή 2 χρόνια, 5 μήνες και μια ημέρα, απολύτως άδικα. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, έξω, ελεύθερος, χάρη στον ευεργετικό νόμο του κ. Παρασκευόπουλου. Διατηρώ την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης»!


Εν κατακλείδι, τo να αποσυμφορέσει ένας υπουργός τις φυλακές τις χώρας του, όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης  Sir William Blackstone (υπό την πρωθυπουργία του Lord North) to 1770, ως προς την 1η μετοίκηση της Αυστραλίας, ή ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Αλβανίας το 1991 (επί πρωθυπουργίας Fatos  Nano) ως προς την λαθρομετανάστευση  1,5 εκ Αλβανών προς την χώρα μας, (αρκετές χιλιάδες εκ των οποίων ήταν καθαροί εγκληματίες σε αποφυλάκιση ‘χάριτος’), thanks to Antonios Samaras (ενός mini-Τσιπράκου, βλέπε ΠΟΛΑΝ), είναι κάτι το λογικό.

Είναι μια ενέργεια που έχει αντικειμενικό σκοπό ως προς τα κρατικά συμφέροντα. Το να ανοίγει όμως τις φυλακές ένας υπουργός, για να απελευθερώσει κακοποιά στοιχεία χαμηλών τάξεων, (ημεδαπά και αλλοδαπά) που θα επανα-εγκληματήσουν με την πρώτη ευκαιρία, ή διαφόρων λευκοκολαρίτων-οικονομικών εγκληματιών της νομενκλατούρας, ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, είναι συνειδητή επιλογή υπονόμευσης της χώρας και των πολιτών της. Τελεία.

Η συνέχεια στο επόμενο μέρος... Keep in touch fellas!

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου