«Βασιλικη» επικρατηση στη Γερμανια

Η αγωνιστική δράση «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς και ο Δαβίδ Πάλλης είναι πάλι εδώ με τη γνωστή στοιχηματική του τριάδα, αυτή τη φορά με προτάσεις από το Champions και το Europa League.



Βόλφσμπουργκ- Ρεάλ Μαδρίτης (OTE SPORT1 HD, 21:45)


Λογικά υποχωρεί σε απόδοση η τιμή του διπλού. Η νικήτρια του «clasico» βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν και η... μίζερη Βόλφσμπουργκ στη χειρότερη,  διαπιστώνοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξει και του χρόνου στην Ευρώπη. Επιλογή μας σε αυτό το ματς το διπλό από ημίχρονο για την «βασίλισσα». Εκτός για τους γηπεδούχους ο στόπερ Νάλντο και ο δεξιός μπακ Γιουνγκ. Για την Ρεάλ θα λείψει μόνο ο στόπερ Βαράν.

Μπράγκα-Σαχτάρ (7/4, 22:05)


Ενα κλικ ανώτερη ως ομάδα η Σαχτάρ, αλλά η Μπράγκα  δεν έχει δώσει δικαιώματα να την κοντράρουμε στην έδρα της. Το παιχνίδι δείχνει ανοιχτό σε εκτιμήσεις. Θα επιλέξουμε την λογική του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφού είναι κατά φύση επιθετικές και αφελείς αμυντικά. Ερωτηματικά για την Μπράγκα οι μέσοι Ζοσουέ και Βούκσεβιτς. Εκτός σίγουρα ο αναπληρωματικός φορ Ρουί Φόντε και ο αριστερός μπακ Ντζάβαν. Για τους Ουκρανούς τιμωρημένος ο μέσος Φρεντ λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών και τιμωρημένος με κάρτες ο βασικός στόπερ Κούτσερ. Ερωτηματικό υπάρχει για τον στόπερ Ρακίτσκι.

Ντόρτμουντ-Λίβερπουλ (7/4, 22:05)


Δύο πολύ εύκολες νίκες εντός έδρας έχει πετύχει έως τώρα η Ντόρτμουντ στα νοκ-αουτ, αλλά και πάλι το 1,50 κόντρα στη φανέλα της Λίβερπουλ και του Κλοπ ξενίζει. Για αυτό θα επιλέξουμε την νίκη, όμως με την... κάλυψη της ισοπαλίας. Για την Ντόρτμουντ αμφίβολος ο απών τον τελευταίο μήνα Γκουτογάν, εκτός μέχρι το τέλος ο στόπερ Σούμποτιτς, επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος. Για τους φιλοξενούμενους αμφίβολοι οι Φιρμίνιο και Μπεντέκε.

Αναλυτικά η τριάδα:

1875 Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης 2ημ/2τελ (2.40)
1948 Μπράγκα - Σαχτάρ G/G (1.75)

1949 Ντόρτμουντ - Λίβερπουλ Χ2 Δ (2.27)

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου