Μια τριαδα απο «ασους»


Χαίρεται κυρίες και κύριοι, καλή χρονιά να έχουμε με καλά ταμεία εύχομαι. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αγώνες από το Ιταλικό και Ισπανικό πρωτάθλημα.

Picture

Φιορέντινα-Λάτσιο
Η Φιορεντίνα δείχνει ανταγωνιστική στη διεκδίκηση του τίτλου όντας 1 βαθμό πίσω από την Ίντερ και φαίνεται θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η Λάτσιο στα χαρτιά μπορεί να την απειλήσει, αλλά έχει σημαντικές απουσίες που την πληγώνουν. Για τους «Βιόλα» τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Μπερναντέτσκι. Για την ομάδα της Λάτσιο εκτός οι στόπερ Χεντιλέτι, Ντε Φράι, ο αριστερός μπακ/χαφ Λούλιτς και ο εξτρέμ Κίσνα. Αμφίβολοι ο στόπερ Μαουρίσιο, ο γκολκίπερ Μαρκέτι και ο δεξιός μπακ/χαφ Μπάστα.

Ρόμα-Μίλαν
Δύο ομάδες σε αγωνιστική κρίση. Πληρώνει όμως η Ρόμα τις σημαντικές απουσίες οι οποίες επιστρέφουν στο ματς του Σαββάτου. Η Μίλαν δεν έχει ψυχολογία και λυγίζει στη πρώτη δυσκολία, αν δεν της πάει από την αρχή το πλάνο του παιχνιδιού. Επιστρέφουν για του Ρωμαίους ο χαφ Πιάνιτς και ο εξτέμ Νάιγκολαν, τιμωρημένος ο φορ Τζέκο αλλά παίζεται ακόμη η συμμετοχή του διότι εκκρεμεί η έφεση. Εκτός ο αρχηγός Τότι, αμφίβολοι οι χαφ Ντε Ρόσι και Κέιτα. Για τους Μιλάνεζους νοκ-άουτ ο πορτιέρε Λόπεθ, αμφίβολος ο Μπαλοτέλι.

Σεβίλλη-Μπιλμπάο 
Εφτά σερί νίκες στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη και σαφώς με καλή ψυχολογία από την νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην μισητή Μπέτις. Η Μπιλμπάο δεν μπορεί να υποτιμηθεί, αλλά το μομέντουμ και η δυνατή έδρα μας ωθούν να ποντάρουμε προς την Σεβίλλη. Για τους Σεβιγιάνους τιμωρημένος ο στόπερ Ραμί. Χωρίς απουσίες η ομάδα του Βαλβέρδε στο ματς.

Αναλυτικά:
805 Φιορέντινα-Λάτσιο 1 (1,80)
825 Ρόμα-Μίλαν 1 (1,90)
807 Σεβίλλη-Μπιλμπάο 
1 (1,95)

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου