Ηταν ολα πρασινα και Χριστουγεννιατικα!

Η Ανδριάνα Βούτου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση του PAO Shop και μεταφέρει τις εντυπώσεις της

Picture

Η εκδήλωση του Παναθηναϊκού στο Pao Shop της Λεωφόρου το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) ήταν απόλυτα επιτυχημένη! Σήμερα το πρωί φίλοι του "τριφυλλιού" και αγαπημένοι μπασκετμπολίστες βρέθηκαν στην Αλεξάνδρας για να ενισχύσουν οικονομικά το "Χαμόγελο του παιδιού".
Picture
Στον χώρο βρίσκονταν από νωρίς οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Τζέιμς Γκιστ και Τζέιμς Φελντέιν. Δεν έλειψαν επίσης από την εκδήλωση οι... «νεοσσοί» Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούτζης, Γιώργος Παπαγιάννης και Γιώργος Καλαϊτζάκης. 

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε μάλιστα στο Mix This δίνοντας τις εντυπώσεις του από την εκδήλωση: «Είναι όμορφες τέτοιες πρωτοβουλίες. Είναι πολύ πρωί για μένα αλλά πάντα θα στηρίζω τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά γιατί τα λατρεύω".

Το κλίμα ήταν γιορτινό, ο κόσμος αγόραζε δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα χωρίς να πτοείται από το κρύο στηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια προσπάθεια η οποία τείνει να γίνει θεσμός στο πέρασμα των χρόνων!
Υ.Γ - Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα πρέπει επιτέλους να βρει χρόνο να μας δείξει τις ικανότητες του στο NBA 2K κάποια στιγμή!

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου