Το Game of Thrones... προσλαμβάνει!

Μήπως το όνειρό σου είναι να αποκτήσεις ένα σημαντικό ρόλο στην αγαπημένη σου σειρά; Μέσω αυτής της ιστοσελίδας μπορείς επιτέλους να γίνεις ο Lord Commander του Night's Watch ή ο προσωπικός βοηθός του Bran Stark.


Αυτό το απίστευτο σάιτ σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις αίτηση για δουλειά στο φανταστικό Westeros! Για κάθε σχεδόν χαρακτήρα που πεθαίνει ή... αλλάζει πόστο, "ανοίγει" η αντίστοιχη θέση. Έτσι μπορείς να γίνεις ο νέος King in the North, πρίγκηπας του Dorn ή Lord Commander of the Kingsguard.

Επειδή όμως το να δουλεύεις στο Westeros είναι σίγουρα μία απαιτητική και ριψοκίνδυνη δουλειά, οι απίστευτοι τύποι που έφτιαξαν το σάιτ, μαζί με την περιγραφή της κάθε θέσης αναφέρουν το μισθό και τις ώρες που απαιτούνται από τον κάθε υποψήφιο. Η μόνη δουλειά που είναι καθαρά εθελοντική είναι η βοηθός του Πολυπρόσωπου Θεού. Λογικό.

Άλλες πληροφορίες που δίνονται είναι οι κύριες υποχρεώσεις και οι βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να έχει κάθε υποψήφιος όπως για παράδειγμα οι ικανότητες στο σπαθί ή το να είσαι ατρόμητος και να έχεις γνώσεις στην πολεμική τακτική.

Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το σάιτ westerosrecruitment.com και να κάνετε αίτηση για τη θέση του αγαπημένου σας χαρακτήρα.

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου