Με το κινητρο σε Βελγιο και Τουρκια

Ένα στα τρία είχαμε χθες, η Μάλμε μπορεί να πέρασε από την Χάμαρμπι με 2-3, ωστόσο η Σεβίλλη έκανε την ανατροπή και η Χέλσινγκμποργκ κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει. Δεν πειράζει όμως, «φρέσκα κουλούρια» φωνάζει ο κουλουράς.


Γκένκ – Άντερλεχτ
Η Γκένκ δεν τα κατάφερε με την Οστάνδη, ηττήθηκε με 2-1 και έχασε χρυσή ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση των playoffs. Σήμερα υποδέχεται την Άντερλεχτ που συνετρίβη από την Κλάμπ Μπρίζ (4-1) και αποχαιρέτισε τον τίτλο. Ξενερωμένοι οι φιλοξενούμενοι, με κίνητρο η ομάδα του Νίκου Καρέλη, ο άσσος στο 2.00

Σίβασπορ-Φενέρμπαχτσε

Τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία και η νίκη είναι μονόδρομος για την Σίβασπορ εάν θέλει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από το δικό αποτέλεσμα καθώς θέλει και ήττα της Εσκισεχίρσπορ για να έχει ελπίδες. Υποδέχεται την Φενέρ (οριστικά δεύτερη) που έχει ρίξει το βάρος στο τελικό του κυπέλλου. Γεμάτο αναμένεται το γήπεδο. Άσσος. 

Αντμίρα-Σάλτσμπουργκ

Τελικός κυπέλλου και στην Αυστρία, Αντμίρα και Σάλτσμπουργκ αποτελούν το ζευγάρι. Οι «κόκκινοι ταύροι» είναι σίγουρα πρώτοι και έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή της για το Τσάμπιονς Λίγκ της επόμενης σεζόν. Εξασφαλισμένο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λίγκ έχει η Αντμίρα μετά την τέταρτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και οι δύο ομάδες, θα βρέξει γκόλ.

Αναλυτικά οι προτάσεις:

Γκένκ – Άντερλεχτ  1 (2.00)
Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε 1 (2.45)
Αντμίρα – Σάλτσμπουργκ Over 3.5 (2.05) ή 4-6 goal (2.18)

Γιώργος Κονδύλης

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου