Ταμειο και... φουλ του οβελια!

Μπορεί η Ελλάδα να κινείται σε ρυθμούς γιορτινούς, ωστόσο η Ευρώπη δε σταματά να παίζει μπάλα. Γι' αυτό και ο Δαβίδ Πάλλης, μας προτείνει τη δική του τριάδα για τους αγώνες της Κυριακής του Πάσχα.



Καλησπέρα και χρόνια πολλά κυρίες και κύριοι. Εμείς εδώ μπορεί να... ψήνουμε, όμως στο εξωτερικό η δράση δεν σταματάει, κορυφώνεται θα έλεγα. Θα ασχοληθούμε με Κυριακάτικους αγώνες από το αγγλικό, γερμανικό και ιταλικό πρωτάθλημα.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ G/G (1,75)

Ψηλά οι αποδόσεις νίκης της Λέστερ. Η διαφορά της από την δεύτερη Τότεναμ είναι μεγάλη και θα έχει ευκαιρία φιέστας με την Έβερτον. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Επιλογή μας να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Χωρίς απουσίες η γηπεδούχος. Τιμωρημένος για τη Λέστερ ο πρώτος σκόρερ της, Βάρντι, ενώ αμφίβολος είναι και ο αντικαταστάτης του, Ουγιόα.

Βέρντερ Βρέμης - Στουτγκάρδη 1 (2,00)

Άσος που δέχεται πιέσεις στο 2,00 είναι ευκαιρία. Μοιάζει πράγματι πρώτο σημείο ο άσος. Η Βέρντερ ήταν εξαιρετική στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα και παίζοντας ξανά στο «καυτό» Βέζερστάντιον υπό το φως των προβολέων έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

Χωρίς απουσίες στο ματς η Βέρντερ. Επιστρέφει για την Στουτγάρδη ο αμυντικός Μπάουμγκαρντλ.

Τζένοα - Ρόμα 2-3 γκολ (1,78)

Η Τζένοα αδιάφορη αλλά χτυπά το ματς στην έδρα της και θέλει προσοχή η χαμηλή απόδοση του διπλό της Ρόμα (1.55). Στο Λουίτζι Φεράρις, έχει κατά κανόνα σφιχτά ματς που δύσκολα ανοίγουν στο σκοράρισμα, οπότε θα πάμε στα 2-3 γκολ. 

Εκτός για την Τζένοα ο πορτιέρο Περίν και ο φορ Πάντεφ. Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο ηγέτης χαφ Πιάνιτς. Δύσκολα θα προλάβει ο ακραίος Φλορέντζι, λογικά θα αγωνιστεί ο Μανωλάς.

*Και λίγο γιορτινό χιουμοράκι, έτσι για τα «χρόνια πολλά» της στήλης μας. Καλή Ανάσταση σε όλους!

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου