29 Μαρ 2016

Για τη Μαρινα ρε γαμωτο! (vids)

Ο Σεϊφ Ελντίν Μουσταφά, πίστεψε πως έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του (μέχρι και αεροπειρατεία) για να ξανακερδίσει τη σκληρή και άκαρδη Μαρίνα. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε καθώς και τον συνέλαβαν και η Μαρίνα δεν απάντησε ποτέ. Ο Κώστας Κουτσαυλής, έστω και την ύστατη ώρα του προτείνει κάποιες... εναλλακτικές επιλογές.


Επικό το σκηνικό της αεροπειρατείας στην Κύπρο, τουλάχιστον για όσους ήμασταν παρατηρητές και δεν εμπλεκόμασταν με τους επιβάτες, άμεσα και έμμεσα γιατί αν το δούμε αλλιώς, μόνο για γέλια δεν ήταν.

Ο Σεϊφ Ελντίν Μουσταφά, είναι η αλήθεια πως το «τερμάτισε» το ζήτημα. Ανέβασε ένα level παραπάνω τη δυσκολία της επαναπροσέγγισης στις ερωτικές σχέσεις. Πριν τον Σεϊχ, όλοι όσοι βρεθήκαμε σε παρόμοιες καταστάσεις, κατά τις οποίες εκλιπαρούσαμε για λίγη προσοχή ή λίγη συγχώρεση από το πρώην έτερον ήμισυ, άντε να φτάναμε σε καμία αυτοσχέδια «παράσταση» κάτω από το μπαλκόνι της.

«Hats Off» λοιπόν γι' αυτόν τον (παρολίγον) μπουρλοτιέρη για το θάρρος του. Όμως, επειδή ο μπαγάσας τρόμαξε λίγο τον κοσμάκη σήμερα το πρωί, λόγω της περιρρέουσας κατάστασης με το Βέλγιο, λίγο πριν περάσει για πολύ καιρό της φυλακής τα σίδερα, έστω και την ύστατη στιγμή, θα του προτείνουμε κάποιους εναλλακτικούς τρόπους για να λυγίσει η αγαπημένη του Μαρίνα. Για τη Μαρίνα ρε γαμώτο!

Βουλιμικός «ψυχαναγκασμός»

Από τις φωτογραφίες φάνηκε πως ο άτυχος Σεϊφ δεν τρεφόταν ιδιαίτερα καλά. Κρίμα, διότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως μέσο πίεσης το φαγητό και το βάρος του. Όπως καλή ώρα έκανε ο Σταρόβας κάποια χρόνια πριν. Εξάλλου πόσο δύσκολο είναι να φας «τα σάντουιτς όλου του κόσμου» για το αμόρε σου.




Η παλιά καλή καντάδα

Έκανε τόσες προετοιμασίες. Ζώστηκε μέχρι τα μπούνια με εκρηκτικά. Και τι κατάφερε; Ενώ ο Σταμάτης ο Γαρδέλης, κύριος και φιλειρηνικός, πήρε την κιθάρα του, κοίταξε την Αλιμπέρτη στα μάτια, αφιερώνοντας της ένα τραγούδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως το «Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ» σε μπαλάντα». Με λένε Σαϊφ, σε λένε Μαρίνα, κρατάω μια «βόμπα», κρατάς μια καρδιά...



Μάθε μπαλίτσα από τον Γεωργούλη!

Ο αντισυμβατικός έρωτας του Αλέξη Γεωργούλη και της Βίκυς Σταυροπούλου στο «Είσαι το ταίρι μου» θα μας μείνει αξέχαστος, όπως και η ίδια η σειρά. Ποιος όμως θυμάται πως σφραγίστηκε αυτή η αγάπη; Ο «Σωτήρης», παίρνει τη «Στέλλα» για βόλτα με τη μηχανή και φτάνοντας στην Αττική Οδό, της δείχνει μια πινακίδα η οποία αντί για τα καθιερωμένα, γράφει «Στέλλα σ' αγαπώ».

Εναλλακτικά, θα μπορούσε ο ερωτοχτυπημένος Αιγύπτιος, να της αφιερώσει δια τηλεφώνου τη «Φωτεινή επιγραφή» του Νότη Σφακιανάκη...



Μαρίνα μ' ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο...

Βασικά καλησπέρα σου Σαϊφ. Θα μπορούσες αντί να μπεις σ' αυτόν τον κόπο και να ταλαιπωρείς τόσο κόσμο, να φτιάξεις έναν σταθμό στα μεσαία (σικ), ακόμα και αν πλέον έχει περάσει η μόδα τους, ή έστω έναν ιντερνετικό και να της αφιερώνεις κομμάτια. Όπως ο Στάθης μας. Που το προσπάθησε, δε λέω. «Μαρίνα μ' ακους;»...



Υπάρχει και η Ανίτα

Last but not least. Τελευταία λύση, η Ανίτα Πάνια. Ο Σαϊφ, άνετα θα μπορούσε να είναι στη θέση του Γιάννη και η Μαρίνα σε εκείνη της Κούλας, (κατά κόσμον γυναίκας αντιπρόσωπου). Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο άμοιρος δεν θα έβρισκε τη λύση που έψαχνε μέσω της TV, αλλά θα προσέφερε άφθονο γέλιο σε εμάς. «Αααχ Μαρίνα»...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου