"Πληρωνει" το Χ στο "Αρτεμιο Φρανκι"

Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Δεν τα πήγαμε καλά στην προηγούμενη "συνομιλία" μας με 1/3, ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ματς από το Αγγλικό, Γερμανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα.


973. Μαντσέστερ Σίτι-Τότεναμ Χ2(1,65).
Βάσει της φόρμας των δύο ομάδων, η Τότεναμ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, αλλά λόγω έδρας θα επιλέξουμε την κάλυψη της ισοπαλίας. Για την ομάδα της Σίτι είναι αμφίβολοι οι Σίλβα,Ντέλφ και Νάβας. Σταθερά εκτός ο Ντε Μπρούιν,Μανγκάλα,Μπονί και Νασρί. Έχει πιθανότητες να προλάβει ο Κομπανί μετά από καιρό. Για την Τότεναμ θα λείψει ο πολύτιμος στόπερ Βερτόγκεν και ο εξτρέμ Ν'Τζιέ.

939. Αμβούργο-Γκλάντμπαχ 2(2,10).Σαφώς ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και αν μπουν με σκοπό να παίξουν καλά, το Αμβούργο δεν θα μπορέσει να αντιδράσει. Εφόσον η απόσταση και η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι χαώδης, το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις ορέξεις της Γκλάντμπαχ. Τιμωρημένος για το Άμβουργο ο αρχηγός/στόπερ Τζουρού, εκτός ξανά ο φορ Γκρέγκοριτς, διαθέσιμος ύστερα από καιρό ο αμυντικός χαφ Έκντάλ. Για τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο πολύτιμος χαφ Τζάκα.

1036. Φιορεντίνα-Ίντερ Χ(3,05).
Αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Από τη μία η Φιορεντίνα έχει χάσει την φόρμα που είχε τον προηγούμενο καιρό, όταν και ήταν κοντά με τους υπόλοιπους στο κυνηγί της κορυφής. Από την άλλη η Ίντερ έχει χάσει την αμυντική ανασφάλεια που την διέκρινε πριν λίγο καιρό και λόγω αυτού έχει κάνει συνεχόμενες νίκες. Επιλογή μας σε αυτό το ματς το ρίσκο της ισοπαλίας. Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος ο χαφ Μάτι Φερνάντες. Εκτός ο χαφ Μπαντέλι, δύσκολα ο χαφ Τίνο Κόστα. Για την Ίντερ τιμωρημένος ο χαφ Φελίπε Μέλο, αμφίβολος ο μεσοεπιθέτικός Γιόβετιτς.

Δαβίδ Πάλλης

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου