Η Ευρωπη... στο ποδι

Καλησπέρα σας κύριες και κύριοι. Καιρό είχαμε να τα πούμε από την προηγούμενη φορά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους δύο ημιτελικούς του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας και τον πρώτο α αγώνα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Γκορίτσα και την Μακάμπι.


Πορτογαλία-Ουαλία

Η Πορτογαλία μέχρι στιγμής την έχει πάει ρόδι που λένε, αφού έχει φθάσει στους 4 της διοργάνωσης χωρίς νίκη σε κανονική διάρκεια. Από την άλλη οι αντίπαλοι που είναι στις εκπλήξεις της διοργάνωσης έχει την ευκαιρία και να γράψει ιστορία και να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Επιλέγουμε το λογικό εύρος των 2-3 γκολ.

Αμφίβολος για τους Πορτογάλους ο Πέπε, εκτός ο Γουίλιαμ. Για τους Ουαλούς θα λείψουν ο χαφ Ράμσει και ο στόπερ Ντέιβις.

Γερμανία-Γάλλια

Μια τιτανομαχία τον βωμό της πρόκρισης στον τελικό της Κυριακής. Ναι μεν φαβορί οι Γερμανοί, αλλά οι απουσίες των Χούμελς, Κεντίρα και Γκόμεζ κάπως ισορροπούν τις προβλέψεις. Οι Γάλλοι έχουν ψυχολογία παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν πλεονέκτημα λόγω έδρας. Θα πάμε στην επιλογή των πολλών γκολ καθώς περιμένουμε ματς ανοιχτό καθώς δεν είναι ομάδες και οι δύο που παίζουν κάπως συντηρητικά.

Τιμωρημένος ο Χούμελς, θα λείψουν σίγουρα ο φορ Γκόμεζ και ο χαφ Κεντίρα. Χωρίς απουσίες οι Γάλλοι στο ματς θα κατέβουν. 

Γκορίτσα-Μακάμπι

Νεοσύστατη η γηπεδούχος ομάδα θα το πάει σίγουρα το ματς κλειστά και θα μην θελήσει να ανοίξει τον ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο έμπειρη ομάδα, ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια και καταστάσεις δύσκολες στο ματς, άρα επιλέγουμε την νίκη για την ομάδα του Τελ Αβίβ.

Χωρίς απουσίες και οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά οι προτάσεις:

Πορτογαλία-Ουαλία 2-3 γκολ (2,15)
Γερμανία-Γάλλια Over 2,5 (2,40)
Γκορίτσα-Μακάμπι 2 (1,70)

Δαβίδ Πάλλης

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου