Με «κολωνα» το MLS

Τα πρωταθλήματα του MLS, της Βραζιλίας αλλά και αυτό του Εκουαδόρ, το οποίο επέστρεψε στην ενεργό δράση, αποτελούν τις επιλογές μας για αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε.


Κρουζέιρο – Παλμέιρας

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Η Κρουζέιρο υποδέχεται, στο Μπέλο Οριζόντε, την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παλμέιρας. Οι γηπεδούχοι, αν και μετρούν μόλις τρεις νίκες, σε δέκα παιχνίδια έως τώρα, αποτελούν ένα αρκετά καλό σύνολο και περιμένουμε στα επόμενα ¾ του πρωταθλήματος να ανακάμψουν. Μια σημαντική αρχή έγινε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησαν, εκτός έδρας, της Ποντε Πρέτα με 0-4. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι, ναι μεν αποτελούν την καλύτερη ομάδα του Brasilero, ωστόσο εκτός έδρας δυσκολεύονται και μάλιστα δέχονται εύκολα γκολ. Καλή επιλογή το αμφίσκορο.

Φιλαδέλφεια – Βανκούβερ

Μεταφερόμαστε στις Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα στην Φιλαδέλφεια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται το Βανκούβερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το χορταστικό 4-3 επί του Σικάγο, ενώ συνάμα εντυπωσιάζουν στην έδρας τους, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια. Το Βανκούβερ συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη, ενώ μακριά από τον Καναδά είναι πολύ αρνητικό, με πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια. Σκοράρει «κατα ριπάς» η Φιλαδέλφεια στο «σπίτι» της, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Επιλογή μας το over 1.5 των γηπεδούχων.

Ντάλας – Ρεάλ Σολτ Λέικ

Στο Τέξας, η ομάδα του Ντάλας υποδέχεται την Ρεάλ Σολτ Λέικ. Οι δύο μονομάχοι βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, στην Δυτική περιφέρεια, με μόλις έναν πόντο διαφορά (28 έναντι 27). Πέρα από την κοινή, σχεδόν, συγκομιδή βαθμών, οι δύο ομάδες μοιάζουν πάρα πολύ και στο στυλ παιχνιδιού τους. Δίνουν έμφαση κυρίως στην επίθεσή τους, σκοπεύοντας, ουσιαστικά, να πετύχουν περισσότερα γκολ απ’ όσα δεχτούν. Πολύ καλή επιλογή το αμφίσκορο.

Αούκας – Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ

Το μοναδικό ματς της Κυριακής και τελευταία μας επιλογή για το Σαββατοκύριακο, είναι αυτό της Αούκας με την Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, από το Εκουαδόρ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, καθώς η Αούκας βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ η Μπαρτσελόνα στην δεύτερη. Ωστόσο η ομάδα από την πόλη του Γκουαγιακίλ χάνει αρκετή από την δύναμή της, όταν παίζει μακριά από την έδρα της. Οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν, γι’αυτό θα πάμε στην επιλογή του goal/goal το οποίο έχουν επιβεβαιώσει, οι δύο ομάδες, στα εννέα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια τους.

Αναλυτικά οι επιλογές μας:
Κρουζέιρο – Παλμέιρας G/G (1.83)
Φιλαδέλφεια – Βανκούβερ over 1.5 & Φιλαδέλφεια (1.90)
Ντάλας – Ρεάλ Σολτ Λέικ G/G (1.66)
Αούκας – Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ G/G (1.70)

Πέτρος Τσίγκλας


Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αγώνες για την φάση των 16 του Euro.

Ουαλία-Β.Ιρλανδία
Μπορεί να είναι μια έκπληξη του φετινού Euro, αλλά στο συγκεκριμένο ματς είναι ξεκάθαρο φαβορί οι Ουάλοι που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν μια τρομερή πορεία. Η Β. Ιρλανδία σίγουρα θα προσπαθήσει, όμως η παρέα του φοβερού Μπέιλ θα κάνει πάλι το θαύμα της και θα κερδίσει την πρόκριση.

Κροατία-Πορτογαλία
Η έκπληξη και η απογοήτευση της διοργάνωσης. Οι Κροάτες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρώτα 3 ματς των ομίλων και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό. Από την άλλη οι Πορτογάλοι δεν θυμίζουν ομάδα Σάντος που πρωτογνώρισαμε στην Ελλάδα στο να πηγαίνει τα ματς κλειστά και να προσπαθεί να τα κερδίσει με πρώτο πίσω το μηδεν στην άμυνα. Αντίθετα παρουσίαζε στο συγκεκριμένο κομμάτι μεγάλη αφέλεια. Επιλογή μας σε αυτό το ματς το λογικό εύρος των 2-3 γκολ.

Ουγγαρία-Βέλγιο
Και εδώ έχουμε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις τις διοργανώσεις η οποία είναι η Ουγγαρία που κατάφερε να διασωθεί από έναν δύσκολο και απαιτητικό του ομίλου. Πλέον οι Ούγγροι δεν έχουν το άγχος το οποίο έχουν οι Βέλγοι για τους οποίους υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για μια καλή πορεία ως το τέλος. Επιλογή μας να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά οι προτάσεις:
Ουαλία-Β.Ιρλανδία 1 (2.00)
Κροατία-Πορτογαλία 2-3 γκολ (2.15)
Ουγγαρία-Βέλγιο G/G (2,.45)

Δαβίδ Πάλλης

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου