Κατι μας λεει η Λεβερκουζεν!


Χαίρεται κυρίες και κύριοι. Χαθήκαμε για λίγο, αλλά ελπίζω να επιστρέψουμε γερά, δυναμικά και με πολλά κέρδη αφού έρχονται και γιορτές. Στη στήλη μας θα ασχοληθούμε με τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League που κρίνουν πρωτιές και προκρίσεις σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Picture

Λεβερκούζεν-Μπάρτσελονα
Η Μπάρτσα έχει τελειώσει το θέμα πρωτιάς πανηγυρικά και ίσως ο Ενρίκε κάνει μερικές αλλαγές. Για τη Λεβερκούζεν το ματς είναι τελικός και θέλει μόνο θετικό αποτέλεσμα αύριο μέσα στην έδρα τους για να έχουνε ελπίδα πρόκρισης για τους 16. Για τους Γερμανούς θα λείψει ο χαφ Μπέντερ. Για τους Καταλανούς θα λείψει ο τιμωρημένος Ντάνι Άλβες, ανέτοιμοι ακόμα οι Σέρζι Ρομπέρτο, Μάριε και εκτός αποστολής Ινιέστα και Πικέ.

Τσέλσι-Πόρτο
Δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί την φετινή Τσέλσι, εκεί που την βλέπεις να ανακάμπτει έρχεται το επόμενο ματς και τα κάνει «μαντάρα». Και οι δύο ομάδες βγάζουν προβλήματα στην άμυνα, περιμένουμε ανοιχτό ματς που κρίνει πρόκριση-πρωτιά στον όμιλο, άρα το σημείο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι πιθανό. Για την Τσέλσι θα λείψουν ξανά ο Τέρι και ο Ραμίρες, σταθερά νοκ-άουτ ο Φαλκάο. Χωρίς απουσίες κατεβαίνει στο ματς η ομάδα της Πόρτο.

Βαλένθια-Λιόν
Ματς που είναι σημαντικό μόνο για την Βαλένθια αφού θέλει μόνο νίκη να ελπίζει σε πρόκριση. Ρισκάρουμε στο κίνητρο που έχει για το ματς η Βαλένθια με το να σκοράρει μόνο η μία ομάδα, αφού το παιχνίδι για την Λιόν είναι αδιάφορο. Για την Βαλένθια επιστρέφουν ο δεξιός μπακ Κανσέλο κι ο χαφ Φοέγο, αμφίβολοι Μουστάφι, Φεγκουλί και Νεγρέδο. Τιμωρημένος ο στόπερ/δεξιός μπακ Ρ.Βέζο, εκτός οι Μορένο, Μπαραγάν και Ορμπάν. Για την ομάδα της Γαλλίας τιμωρημένος ο χαφ Φερί, επιστρέφουν ο στόπερ Γιανγκαμπίβουα κι ο χαφ Γκονάλον. Εξαιρέτικα αμφίβολος ο Βάλμπουενά, παραμένουν εκτός ο στόπερ Υμιτί κι οι μπακ Ζαλέ, Ραφαέλ.

Αναλυτικά:
2395 Λεβερκούζεν-Μπάρτσελονα 1Χ Δ (1,74)
2400 Τσέλσι-Πόρτο G/G (1,80)
2393 Βαλένθια-Λυών N/G
 (1,70)

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου