Τουρκία: σε ειδικά κοιμητήρια θα ταφούν οι νεκροί πραξικοπηματίες

Πιο ειδικά, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης σε μία αρκετά... χάρντκορ δήλωση που έκανε ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα δημιουργήσει «νεκροταφείο προδοτών.»


Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Καντίρ Τοπμπάς, οι νεκροί πραξικοπηματίες δε θα ταφούν όπως είθισται στα δημόσια κοιμητήρια, αλλά θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος, το «νεκροταφείο προδοτών» όπως τον αποκάλεσε, όπου οι περαστικοί θα έχουν τη δυνατότητα περνώντας από το σημείο να... καταριούνται τους νεκρούς έτσι ώστε να μη βρουν ησυχία ούτε στον άλλο κόσμο.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν μπορούν να ταφούν στον ειδικό χώρο για τους ανώνυμους νεκρούς της Πόλης, ο Τοπμπάς εναντιώθηκε κατηγορηματικά σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς, όπως είπε, σε αυτό το χώρο αναπαύονται καλοί και πιστοί μουσουλμάνοι. Προσέθεσε δε: «Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη.»

Τέλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον δήμαρχο του Ορντού, στη Μαύρη Θάλασσα, για την κίνησή του να αρνηθεί την ταφή των νεκρών πραξικοπηματιών στα νεκροταφεία της πόλης του. Αποτέλεσμα ήταν μία από τις οικογένειες να θάψει τον νεκρό της στον κήπο του σπιτιού της.

Το βέβαιο είναι πως η επόμενη μέρα έχει ξημερώσει δυναμικά για την Τουρκία η οποία δε φαίνεται διατεθειμένη ούτε να συμβιβαστεί ούτε να ξεχάσει την εσχάτη προδοσία.

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου