Vintage Toys 2016: Το μεγαλο ραντεβου των Retro Gamers

Πρόκειται για το μεγαλύτερο event για retro games και παλιά συλλεκτικά παιχνίδια. Ελάτε μαζί μας για να παίξουμε με retro games, επιτραπέζια, φιγούρες, κατασκευές, Subbuteo, Lego και να θυμηθούμε τα παλιά μας χρόνια. 


Το VintageToys.gr με την υποστήριξη του GameWorld.gr διοργανώνει την έκθεση Vintage Toys 2016, στην οποία συντάκτες και αναγνώστες του GameWorld θα δώσουμε το παρόν, 1-3 Απριλίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο event για retro games και παλιά συλλεκτικά παιχνίδια. Ελάτε μαζί μας για να παίξουμε με retro games, επιτραπέζια, φιγούρες, κατασκευές, Subbuteo, Lego και να θυμηθούμε τα παλιά μας χρόνια.

Το GameWorld είναι χορηγός επικοινωνίας και συνδιοργανωτής. Στο stage του event σας έχουμε ετοιμάσει retro μουσική, καθώς επίσης παρουσιάσεις με διαγωνισμούς κάθε μία ώρα. Όσοι προσέλθετε θα μπορείτε να παίξετε retro games και να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε retro παιχνίδια.


Ας ξαναζήσουμε λοιπόν παρέα αγαπημένες στιγμές από τις δεκαετίες '70, '80 και '90. Όσοι νεότεροι έρθετε να είστε σίγουροι ότι θα μάθετε πολλά για τους...προγόνους των σημερινών video games.

Μέρος: Τεχνόπολη, Γκάζι, Πειραιώς 100, Αθήνα. στάση μετρό Κεραμεικός.
Πότε: Παρασκευή 1 Απριλίου 17:00-23:00, Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, 10:00-23:00.
Είσοδος: 2€ (εισιτήρια αγοράζετε στην είσοδο, αποκτήστε 5 διπλές προσκλήσεις)
Facebook Event: Κάντε Join εδώ 


Το περίπτερο του GameWorld


Καθότι έχουμε αναλάβει την παρουσίαση της έκθεσης, το περίπτερο του GameWorld θα βρίσκεται στο stage. Εκεί σας περιμένει το Arcade μας στο οποίο θα παίξουμε Battle 1v1 με αγαπημένα retro games από Arcade αλλά και retro κονσόλες. Οι νικητές στα Battle 1v1 τα οποία θα παίξετε με συντάκτη της επιλογής σας, κερδίζετε δωράκια. Παράλληλα, οι συντάκτες του GameWorld.gr θα είμαστε εκεί καθώς θα σας έχουμε πολλά on stage events, καλεσμένους, εκπλήξεις και διαγωνισμούς!
Το ΠΣΚ 1-3 Απριλίου, η καρδιά των παιχνιδιών χτυπάει στην Τεχνόπολη.


Δηλώστε την συμμετοχή σας και ελάτε να συζητήσουμε για την έκθεση σε αυτό το forum topic.
Δείτε επίσης τις νέες gaming κυκλοφορίες του μήνα Απριλίου στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube, όπου σας περιμένουμε επίσης οι σειρές Editorial και Best of!


Να είστε όλοι εκεί!
Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr

ΠΗΓΗ: Gameworld.gr


Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου