Η ωρα της Βιγιαρεαλ

Κυριακή ημέρα... κέρδους! Γι' αυτό φροντίζει ο Δαβίδ Πάλλης ο οποίος για άλλη μια φορά προτείνει τη γνωστή του στοιχηματική τριάδα.


Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Δεν τα πήγαμε καλά στην προηγούμενη συνομιλία μας,αφού πιάσαμε 1/3 από αυτά που δώσαμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αγώνες από το γερμανικό, ιταλικό και ισπανικό πρωτάθλημα.

Ασφαλής η επιλογή των γκολ



1216 Γκλάντμπαχ - Χέρτα 2-3 γκολ (1,72) 

Πιο άνετη η Χέρτα, παίζει τελικό για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εντός έδρας είναι πανίσχυρη, με 10 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια. Επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ. Για τους γηπεδούχους, επιστρέφει ο μπακ χαφ Βεντ. Αμφίβολοι ο καταλυτικός Ράφαελ και ο πολύτιμος εξτρέμ Τζόνσον. Αμφίβολος για την Χέρτα ο Μπρουκς, επιστρέφει όμως ύστερα από καιρό ο στόπερ Λάνγκαμπ.

Επιστρέφουν για να κερδίσουν



1313 Ίντερ - Τορίνο 1 (1.70)

Η Ίντερ έχει επιστροφές και τον πρώτο λόγο κόντρα στην Τορίνο, η οποία μετράει πέντε αγώνες δίχως νίκη, έχασε τον Ιμόμπιλε, με την η ψυχολογία της να μην είναι και στα καλύτερά της. Επιστρέφουν για τους «Νερατζούρι» οι Ικάρντι και Γιόβετιτς. Τιμωρημένος για την ομάδα της Τορίνο ο στόπερ-κάπτεν Γκλικ, ενώ θα λείψει και ο αριστερός μπακ/χαφ Αβελάρ.

Διπλό για τ' «αστέρια»



1224 Εϊμπάρ-Βιγιαρεάλ 2 (2,40)

Η Βιγιαρεάλ βλέπει πλέον ότι η πολύτιμη 4η θέση τίθεται σε κίνδυνο και δεν έχει άλλη επιλογή από το να μπει προσηλωμένη ώστε να κάνει επαγγελματική δουλειά. Επιλογή μας το ρίσκο του διπλού σε αυτό το παιχνίδι. Έξω για τους γηπεδούχους ο γκολκίπερ Καμενί, τον αντικαθιστά επάξια ο Ότσοα. Για την Έσπανιολ είναι αμφίβολος ο φορ Καϊσέδο.

Συνοπτικά η τριάδα:

1216 Γκλάντμπαχ - Χέρτα 2-3 γκολ (1,72) 
1224 Εϊμπάρ-Βιγιαρεάλ 2 (2,40)
1313 Ίντερ - Τορίνο 1 (1.70)

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου