Διερρευσε το αμφιλεγομενο τρειλερ (vid)

Μουδιασμένη η κοινότητα του Mix This, παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις που κινούνται με πολύ γρήγορη ταχύτητα. Η Συντακτική Ομάδα βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς δεν έχει επίσημα αναληφθεί η ευθύνη από κάποιο τρίτο πρόσωπο η φορέα. Περισσότερες εξελίξεις στην πρεμιέρα της Κυριακής.


«Κρότο» έχει προκαλέσει η διαρροή του αμφιλεγόμενου και πολυαναμενόμενου τρέιλερ της συνέντευξης των «Γαλατών», λίγο καιρό πριν την επίσημη πρώτη παρουσίαση του, όπως είχε δρομολογηθεί από τους αρμόδιους συντάκτες. Ποικιλόμορφες αντιδράσεις και περίτεχνες δηλώσεις επισκιάζουν το ίδιο ζοφερό τοπίο.

Δηλώσεις έχουν κάνει μέχρι στιγμές αρκετά «στελέχη» της ομάδας του Mix This, κάτω από την πίεση της λαϊκής βάσης,  προκειμένου να αποσαφηνιστούν επ’ ακριβώς τα δεδομένα και το μέγεθος της ζημιάς. Ο Τάσος Πιριπώκος έχει το ρεπορτάζ.

Φανερά εκνευρισμένος, ο Owner in chief (OC), Κώστας Τάτσης, δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Είμαι εκνευρισμένος και απογοητεύμενος. Απαίτησα από τους πάντες να περάσουν έξω νωρίτερα και ίσως να αναγκαστώ και να τους κατευθύνω στο λογιστήριο, ορισμένους εξ’ αυτών», αποφεύγοντας έντεχνα εν συνεχεία τις πιεστικές ερωτήσεις των συναδέλφων.

Η ανταποκρίτρια της ομάδας από το Βέλγιο, Μαρία Κρουστάλη, με την οποία ήρθαμε σε επικοινωνία επισήμανε τα εξής: «Κοιτάξτε, το ότι έγινε, έγινε. Το ζήτημα είναι τώρα να βρούμε που ακριβώς υπάρχει η «διαρροή» και να την «σφραγίσουμε». Δεν θέλω να πω περισσότερα, μέχρι να έχουμε τα πρώτα στοιχεία στα χέρια μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Κουτσαυλής, υπεύθυνος της Μονάδας Αντιμετώπισης Κρίσεων του Mix This, ο οποίος αρκέστηκε στα εξής: «Είναι ολοφάνερο πως είναι δουλειά επαγγελματία. Μετά την πρώτη έκτακτη συνεδρίαση της ΜΑΚ, αποφασίσαμε την διεξαγωγή διευρυμένης επιχείρησης εντοπισμού των δραστών, με το συντονισμό και άλλων κλιμακίων». Στην ερώτηση της συναδέλφου από την ΜΠΑ, αναφορικά με το μέγεθος της ζημιάς, απάντησε: «Δεν μπορεί να γίνει απολογισμός ακόμα, η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα σύντομα.», αποφεύγοντας επί της ουσίας να δώσει περαιτέρω στοιχεία.

Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι πως θα δρομολογηθούν περαιτέρω εξελίξεις γύρω από το θέμα της υποκλοπής, υπό το πρίσμα πως δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε δηλώσεις ο βασικός υπεύθυνος γύρω από την συνέντευξη του «Γαλατικού Χωριού», Κώστας Σορόπουλος, αλλά και οι γνωστές διαδικτυακές περσόνες Ανδριάνα Βούτου και Μυρτώ Μουζάκη.

Το «υποκλαπέν» trailer:




Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα, είναι καθαρά συμπτωματική. Η πρώτη συνέντευξη με βίντεο είναι γεγονός για το Mix This. Μείνετε συντονισμένοι, δεν θα αργήσει. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ!

Αρθρογράφος: Κώστας Σορόπουλος

1 σχόλια :